Setări pentru viteza internetului

Windows are niște configurări care nu vă permite să folosiți din plin viteza internetului vostru, dar există unele soluții, precum:

Scrieți în run "gpedit.msc" ca să intrați direct în Group Policy Editor. Din Computer Configuration intrați în Administrative Templates, pe urmă în Network, pe urmă în QoS Packet Scheduler și în Limit reservable bandwidth. De aici bifați Enabled și în casuța Bandwidth limit puneți 0 și salvți.

Scrieți în run "devmgmt.msc" si apăsati enter ca să intrați rapid în Device Manager. Intrați în Realtek PCIe GbE Family Controller și de la tabul Power Management debifați tot și salvați. Pe urmă de la tabul advanced, dezactivați (nu vă sunt de folos și pe lângă o viteza mai eficientă a internetului, procesorul vostru nu o să mai aibă bătăi de cap inutile) Energy Efficient Ethernet, Flow Control, Green Ethernet, Interrupt Moderation, Jumbo Frame, Packet Priority & VLAN, Adaptive Inter-Frame Spacing, toate obtiunile care au cuvantul "offload", pe urmă setați WOL & Shutdown Link Speed să fie pe Not Speed Down și salvați.

Din Network Connections, intrați în Ethernet, click pe properties, debifați File and Printer Sharing for Microsoft Networks daca nu vă trebuie și dublu click pe Internet Protocol Version 4(TCP/IPv4), pe urmă puneți DNS-ul 8.8.8.8 la preferred și 8.8.4.4 la alternate.

În Windows 10, din Update & Security, click pe advanced obtions, pe urmă debifați allow downloads from other PCs din delivery optimization.

Din Device Manager, extindeți Network Adapters și dezactivați Microsoft Kernel Debug Network Adapter ca să nu mai existe probleme de conexiune la internet.

Niciun comentariu: